aboutus

ZhenJiang Linkwin International Trading Co., Ltd.

ZhenJiang Linkwin International Trading Co., Ltd.
1
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken: LINKWIN
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 10000000-15000000
Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Internationaal Handel drijvend Co. van ZhenJianglinkwin, Ltd. Het is samengesteld uit beroeps die in de industrie bijna 20 jaar, met een gemiddelde meer dan 10 jaar van buitenlandse handelservaring hebben gewerkt. Onze producten worden uitgevoerd naar 65 landen en gebieden in de wereld.

 

Het bedrijf met integriteit, beroeps, kwaliteits bedrijfsfilosofie, zette een strikt systeem van de kwaliteitsbewakingsinspectie, marktgericht, die kwaliteit voor overleving, ontwikkeling voor de groei op, wordt innovatie-gedreven om klanten van de professionele producten van uitstekende kwaliteit en perfecte pre-sales en naverkoop te voorzien.

 

 

Geschiedenis

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van de kunstmatige verkoop van het muurpaneel, en actief gecultiveerd en verbeterde t.he-capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers te bevorderen en te realiseren. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert

Dienst

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

 

Ons team heeft 20 jaar van de industrieervaring en onze producten zijn uitgevoerd naar 65 landen en gebieden. Wij zullen u de professionele dienst brengen, kunt u ons door een verscheidenheid van kanalen contacteren

 

Contacteer ons

 

Tel.:               +86-0511-83572900

Whatsapp: +86-18652745110

E-mail:           sales@zjlinkwin.com

Adres:      1709, Changfa-de Bouw, Zhenjiang-Stad, Jiangsu-Provincie

 

China ZhenJiang Linkwin International Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China ZhenJiang Linkwin International Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 20 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

 

China ZhenJiang Linkwin International Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Contactgegevens